stella housheer coaching

Stella Housheer aangenaam!

Ik doe wat ik het allerliefst doe!! Mijn passie is het begeleiden van professionals. Individueel of in teamverband.
In 2015 heb ik mijn droombaan gecreëerd door mijn eigen coachpraktijk te beginnen.

Mijn loopbaan ben ik begonnen bij het Korps Rijkspolitie waar ik o.a. heb gewerkt als observatierechercheur. Hier heb ik de “zichtbare taal”, de non-verbale communicatie leren lezen en begrijpen.

In het vervolg van mijn carrière heb ik gewerkt in diverse leidinggevende functies, als organisatie & change consultant, Leancoach en organisatiecoach.

Zo heb ik ook drie jaar als coach binnen een cultuur- & gedragsverandering programma gewerkt. Hier heb ik business- en lijnmanagers gecoacht op leiderschap, outputmanagement, gedrag en vaardigheden.
Daarbij heb ik teams begeleid in de ontwikkeling naar persoonlijk leiderschap en nieuwe manieren van (samen) werken.

Om mezelf beter te bekwamen in het begeleiden van mensen heb ik de afgelopen jaren trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van Management en Leiderschap, een Post HBO Professioneel Coach opleiding, een Black Belt Lean en Scrum Master opleiding en een Masterclass Verandermanagement aan de Business Universiteit Nyenrode.

Ik ben gediplomeerd en gecertificeerd professioneel Coach en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en geregistreerd bij de Stir.